Category: DEFAULT

Azok A Napok
Azok A Napok

Refr: Azok a szép napok, csak arra gondolok. A tánc, az ének véget sosem ér. Az élet oly nehéz, de győzni kell és kész! Az volt csak szép, ó, igen, az volt szép. A kocsmánk előtt megálltam ma este. Minden úgy volt, ahogy azelőtt. A poháron az üvegképem lestem, idegenként figyelgettem őt. Refr: Azok a szép napok.

Tardos Péter magyar szövegét Harangozó Teri úgy énekelte ben: Azok a szép napok, majd ban a Dolly Roll Ábrándos szép napok címmel. ban Szandi is feldolgozta, és az Azok a szép napok dalszöveggel énekelte el.

Mert még nem végeztünk. Ezek azok a napok, amiket nem fogunk megbánni. Ezek azok a napok, amiket nem fogunk megbánni. Ezek azok a napok, mire mindig is vártunk. Zörgesd a ketrecet és csapd be az ajtót. És a világ hív minket, de még nem most. Ezek azok a napok, amiket nem fogunk megbánni.

A magányról álmodik a remény. Ahogy megjöttél, rögtön ősz lett, Majd hirtelen tél, Más lett a föld és más a világ, Havat hord a szél. Azok a boldog, szép napok, ég veled! Te nem tudod, milyen jó nélküled. Azok a boldog, szép napok, ég veled! Te nem tudod, milyen jó nélküled.

Azok a szép napok! Csak arra gondolok! A tánc az ének, véget sose ért. Az élet oly nehéz, de győzni kel és kész Az ifjúság, a jövőtől nem fél! Aztán jöttek dolgos, szürke évek. Hová tűnt a sok lázas remény Ha a kis kocsmában találkoznék véled Megkérdezném, emlékszel-e még Azok a szép napok.


Ziel Vor Augen - Blutbanner - Lasst Die Banner Fliegen (CD, Album) Girl Happy - Wilmer X - Kung För En Dag (CD) Running Alone - Angra - Rebirth World Tour • Live In São Paulo (CD, Album)

2 thoughts on “Azok A Napok”

  1.  · Azok a szép napok (TV reklám / commercial / Werbung - TV2, ) - hiányos Movies Preview.

  2.  · Egy kis kocsmában gyakran összejöttünk.Ürítgettünk néhány pohár sört.Másokon mi annyi jót nevettünk,s tervezgettük ifjan a jövő a szép napok,csak arra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BING