Category: DEFAULT

Druiloor - Annie M.G. Schmidt - Verhaaltjes Voor Het Slapengaan (CD)


2007
Label: De Kunst - 01.00.150 • Format: CD Luisterend Lezen • Country: Netherlands • Genre: Non-Music, Childrens • Style: Spoken Word, Story
Druiloor - Annie M.G. Schmidt - Verhaaltjes Voor Het Slapengaan (CD)

Op deze cd staan de mooiste bedtijdverhaaltjes van bekende kinderboekenschrijvers. Zo spelen Jip en Janneke het verhaal van Roodkapje na, telt het hondje Rintje schaapjes voor het slapengaan, probeert een klein meisje niet geprikt te worden door een mug en nog veel meer leuke verhalen.5/5(K).

Het debuut Pluk, Otje, Minoes, Floddertje, Wiplala, Abeltje en Ibbeltje – de eigenwijze personages uit de kinderboeken van Annie M.G. Schmidt () bezorgden de schrijfster de titel ‘ongekroonde koningin van Nederland’ en verschenen in een lange reeks vertalingen die nog altijd groeit.

Werkblad Annie M.G. Schmidt Annie M.G. Schmidt Een beetje dwars A. Maak het tijdvak waarin Annie M.G. Schmidt werd geboren blauw op de tijdbalk hierboven.. In welke periode werd Annie M.G. Schmidt een van de meest populaire schrijvers van kinderboeken? Kleur dat tijdvak rood.. Voor welke krant schreef Annie de verhaaltjes over Jip en Janneke.

 ·  · Wanneer het buiten donker wordt, dan komt de witte maan. Dan worden in de huizen de gordijntjes dichtgedaan. Dan slaapt de dikke timmerman, dan slaapt mevrouw Van Buren, en al de kleine leeuwerikjes en de tureluren, en al de zoete veulentjes, die slapen bij hun moeder, en al de kleine varkentjes en ook de varkenshoeder..

 ·  · André Sollie Annie M. G. Schmidt Armand van Assche Bart Moeyaert Bas Rompa bed Bert Deben broer Daniel Billiet dieren dood dromen Drs. P. echtscheiding Edward van de Vendel Erik kleine verhaaltjes. Tip voor jouw zondagmiddag. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan. Voor meer informatie, onder.


Spass Guerilla - Syk Kjærlighet - Identitet/Image (Cassette, Album) Thunderstruck - AC/DC - Fire Your Guns (Vinyl, LP) So Tired - Ozzy Osbourne - The Essential Ozzy Osbourne (CD)

1 thoughts on “Druiloor - Annie M.G. Schmidt - Verhaaltjes Voor Het Slapengaan (CD)”

  1. Deze zijn eerder uitgebracht op de cd's 'De leukste verhaaltjes van Annie M.G. Schmidt' en 'De leukste liedjes van Annie M.G. Schmidt (). Naast 25 verhaaltjes over de buurkinderen Jip en Janneke is er een keuze gemaakt van 35 versjes en verhaaltjes uit de Estimated Reading Time: 2 mins.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BING