Category: DEFAULT

Elektrisk Gutt - Hvitmalt Gjerde - Ville Venner (CD, Album)


2014
Label: K. Dahl Eftf. - 5054196274221 • Format: CD Album • Country: Norway • Genre: Rock • Style: Surf
Elektrisk Gutt - Hvitmalt Gjerde - Ville Venner (CD, Album)

Hvitmalt gjerde var et rockeband fra Minde i Bergen.. Bandets debut var minialbumet Cowboy & indianere i Året etter ga de ut debutalbumet Hvitmalt gjerde, som ble nominert til Spellemannprisen i kategoriene «Årets indie» og «Årets nykommer» med Gramo-stipendet.. I var de med i filmen Beatles, hvor de hadde en rolle som det fiktive bandet The Snowflakes, og medvirket Estimated Reading Time: 1 min.

 · «Cowboy & Indianere», «Hvitmalt Gjerde» og «Ville Venner» - de begynner å bli et band med en katalog å se tilbake på. Hele tiden balanserer de på knivseggen mellom tallsrock (tenk Chuck Berry!), surf og pønk. Sistnevnte sitter kanskje litt lengre inne, men det er virkelig noe som stadig vekk manifesterer seg i deres musikk, den Author: Alisa Larsen.

 · Hvitmalt Gjerde er rykende ferske med Våken som slapp sist fredag, et prosjekt som høster god kritikk. Gutta låter mer raffinerte og tighte enn noen gang på et album som fort blir lyden av sommeren for mang en audiofil der ute. I skrivende stund skal gutta ut på en aldri så liten Norgesturne, de er blant annet å se i Trondheim, Stavanger.

Elektrisk gjerde. Stakitt. Ståltråder. Vaiere. Lukk meny. Vis kun produkter som finnes på lager. 17 Treff. Anbefalt Pris - billigste øverst Pris - dyreste øverst Hylleplass.

 · Førstkommende lørdag er det duket for besøk fra to kanonband: HVITMALT GJERDE og THE MODERN TIMES! To meget dyktige band som spiller gararge-surf-indie-rock-aktig, som begge ga ut absolutt strålende skiver i ! HVITMALT GJERDE rakk sågar å få sin andre Spellemann-nominasjon rett før de annonserte at de gir seg for godt. Det stemmer - HVITMALT.


Shout To The Top! - The Style Council - Gold (CD) Some Important Words And Meanings - Eddie Kekaula & His King Serenaders - Only In Hawaii: A Nati The Nitty Gritty - Gladys Knight And The Pips - 17 Greatest Hits (CD)

2 thoughts on “Elektrisk Gutt - Hvitmalt Gjerde - Ville Venner (CD, Album)”

  1.  · Med Ville venner serverer bergensbandet en mer variert skive enn sist, og evner samtidig å holde på den surfete garasjerocken vi husker så godt. Hvert fall ganske godt. Startskuddet, med henholdsvis Rosa syn og Duene, er herlig skranglete og es Fjeldstads vokal skinner i sedvanlig stil i sistnevnte låt, en låt som er bygget på det vi husker fra Hvitmalt Gjerdes selvtitulerte.

  2. Hvitmalt Gjerde (VINYL + CD) Hvitmalt Gjerde består av fire gutter på 18 og 19 år fra Bergen som spiller frisk surfrock inspirert av tallspop, psykedelia, lo-fi og garasjerock - med tekster på kav bergensk. Bandet har vært et av landets mest omtalte, og de gjorde sterkt inntrykk på pressen under By:Larm i .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BING