Category: DEFAULT

Himmelske Fader - Unknown Artist - Ps Var Inte Rädd - Psalm I Ny Ton (Cassette)


1988
Label: Signatur - SIMK 9817 • Format: Cassette • Country: Sweden • Genre: Classical •
Himmelske Fader - Unknown Artist - Ps Var Inte Rädd - Psalm I Ny Ton (Cassette)

Var inte rädd av Ylva Eggehorn. Psalm Var inte rädd. Det finns ett hemligt tecken, ett namn som skyddar dig nu när du går. Din ensamhet har stränder in mot ljuset. Var inte rädd. I sanden finns det spår. Han älskar dig, han väntar dig ikväll – en kväll när du .

Alla psalmer enligt nummer. Psalm 1 – Hosianna. Psalm 2 – Gläd dig du Kristi brud. Psalm 3 – Gör porten hög. Psalm 4 – Bered en väg för Herran. Psalm 5 – Nu må vi oss bereda. Psalm 6 – Gud vår Gud för världen all. Psalm 7 – Dotter Sion. Psalm 8 – Jag höja vill till Gud min sång.

Var jag går i skogar, berg och dalar Einar Ekberg • Var jag går i skogar, berg och dalar. 8. Psalm Var inte rädd Lasse Englund, Toni Holgersson, Irma Schultz-Keller • Psalmer. 9. Närmare Gud Listen to all your favourite artists on any device for free or try the Premium trial.

Detta är ett bara ett av många sätt att göra vår psalmskatt mer tillgänglig för nya generationer. Det bästa sättet är att gå i kyrkan och återupprätta husandakten, d.v.s. att regelbundet sjunga och spela psalmer tillsammans även hemmavid. OBS! Av upphovsrättsskäl kan inte alla texter och noter publiceras på nätet än. För de psalmer jag inte kunnat återge här hänvisas.

Var inte rädd (1) Var jag går (1) Var kristtrogen fröjde sig (1) Var man må nu väl glädja sig (1) Var är den Vän (1) Varför gick vi bort att söka (1) Vart flyr jag för Gud och hans eviga lag (1) Vem är det som kommer på vägen (1) Venantius Fortunatus (2) Veni sancte spiritus (1) Veni veni Emmanuel (1) Verka tills natten kommer (1).


Countdown - Manfred Manns Earth Band - Nightingales & Bombers (Vinyl, LP) When I First Met You In The Supermarket. - Suntra - Other Victories (CDr, Album) Keep Up (Schall Mix) - Bosko Boys - Keep Up (Vinyl)

1 thoughts on “Himmelske Fader - Unknown Artist - Ps Var Inte Rädd - Psalm I Ny Ton (Cassette)”

  1. Därför är Kainsmärket kopplat till Var inte rädd. Jag tror att Gud tecknade ett kors på Kains panna. Texten är en s.k. öppen text. Guds namn nämns inte, inte heller Jesu namn. Texten har många skikt med en rik symbolik. Den talar om en Gud som är dold i mörkret, om en Gud som uppenbarar sig genom ett hemligt ted Reading Time: 2 mins.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BING