Category: DEFAULT

Het Meisje Met De Piccolo
Het Meisje Met De Piccolo

Letra e música de Het Meisje Met de Piccolo de Pater Moeskroen 🎵 - En ik hield van haar / Maar ze is nu daar / En niemand, niemand zal haar ooit / Nog horen spelen.

Het was een hele tijd gelee Toen ik leefde zeer tevree Met een meisje dat geweldig Mooi kon fluiten Op haar kleine piccolo Speelde zij van mi-re-do Ze speelde vaak op straat Maar ook wel buiten. Maar nu is ze er niet meer Want de allerlaatste keer Terwijl het volk nog net Had staan juichen Schoot het fluitje in haar strot Voor ze stierf zei ze nog.

Het meisje met de piccolo. Het was een hele tijd gelee. Toen ik leefde zeer tevree. Met een meisje dat geweldig. Mooi kon fluiten. Op haar kleine piccolo. Speelde zij van mi-re-do. Ze speelde vaak op straat. Maar ook wel buiten.

Het meisje met de piccolo. Het meisje met de piccolo Pater Moeskroen. Ainda não temos a cifra desta música. Contribua! 't Was een hele tijd gelee Toen ik leefde zeer tevree Met een meisje dat geweldig Mooi kon fluiten Op haar kleine piccolo Speelde zij van mi-re-do Ze speelde vaak op straat Maar ook wel buiten.

Het Meisje Met De Piccolo. Darwin Kan Tevreden Zijn. Eten! Comments. Add a comment. Get the conversation started Be the first to comment. Sign Up And Drop Knowledge 🤓.


Lennie Tristano - Lennie Tristano (Vinyl, LP, Album) Spring Cleaning - Agatha - May To February (CD) Indefinite Leave To Remain - Pet Shop Boys - Музыкальная Коллекция. Все Хиты В Формате MP3 (CD)

3 thoughts on “Het Meisje Met De Piccolo”

  1. Het Meisje Met De Piccolo Lyrics: 't Was een hele tijd gelee / Toen ik leefde zeer tevree / Met een meisje dat geweldig / Mooi kon fluiten / Op haar kleine piccolo / Speelde zij van mi-re-do / Ze.

  2. Listen to Het Meisje Met De Piccolo on Spotify. Pater Moeskroen · Song · Music Duration: 5 min.

  3.  · Provided to YouTube by IIP-DDSHet Meisje Met De Piccolo · Pater Moeskroen10 Jaar Dikke Pret℗ hkm records nvReleased on: Artist: Pater MoeskroenAuto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BING