Category: DEFAULT

Jäähyväiset RockNRollille - Eppu Normaali - Elävänä Euroopassa! (CD, Album)


1991
Label: Poko Rekords - POKOCD 65 • Format: CD Album • Country: Finland • Genre: Rock • Style: Punk
Jäähyväiset RockNRollille - Eppu Normaali - Elävänä Euroopassa! (CD, Album)

 · Tikkuja ruumiin kynsien alla ja hiustuppoja sormien välissä. Haudassa syntyneitä sikiöitä. luvulla Euroopassa kukoistivat kauhutarinat vahingossa elävältä haudatuista. Pelko heräämisestä ruumisarkussa oli niin yleinen ja voimakas, että ihmiset keksivät epätoivoisiakin keinoja välttyä kammottavalta kohtalolta.

 · Euroopassa palaillaan hiljalleen kohti normaalia, kun monet EU-maat höllentävät rajoituksiaan Muun muassa Italiassa on alettu poistaa viikkoja kestäneitä koronarajoituksia. AFP / .

Eppu Normaali – Jäähyväiset Rock'n'rollille Lyrics. Rock'n'rollia ydinsota uhkaa. Rocktähdistä tulee tuhkaa. Ja se ois kyllä ihan väärin. Tuhota bändejä ylenmäärin. Jos ydinsotaan tämä maailma joutuu. Niin rock-kulttuurikin kyllä tuhoutuu. Jo luopuu Dylanikin hommista. Jos päähän saisi ydinpommista.

Eurooppalaiset elivät liassa vuotta. luvulla kylpemistä ei pidetty pelkästään tarpeettomana vaan jopa syynä ruttoon. Hygienia oli pannassa, ja ruhtinaatkin pirskottivat mieluummin päälleen viiniä kuin kävivät kylvyssä. Seuraavat vuotta olivatkin Euroopan historian likaisimmat. luvulla kylpemistä ei .

EU ei ole perinteinen sotilaalliseen voimankäyttöön nojaava suurvalta, mutta sillä on silti vaikutusvaltaa etenkin lähialueillaan Euroopassa. Kylmän sodan päättymisen jälkeen EU:n vetovoima ja vaikutusvalta myötävaikutti monien, eritoten itäeurooppalaisten, yhteiskuntien transformaatioon, jossa EU:n omat keskeiset arvot kuten.


Kick! - Adam And The Antz* - Dirk Wears White Sox (CD, Album) Wij Zijn Gezworen Kameraden - Harmonica-Duo K. Schriebl / J. Hupperts* - Gezelligheid Kent Geen Tijd Trust Me - Nico Fidenco - I Successi Di Nico Fidenco (CD)

3 thoughts on “Jäähyväiset RockNRollille - Eppu Normaali - Elävänä Euroopassa! (CD, Album)”

  1. Swamp Music Tuomiokirkonkatu 17 FI Tampere puh. (03) e-mail tilaukset (a) ma-pe , la Second Hand Swamp Music.

  2. Eppu Normaali: Elävänä Euroopassa. Lisää toivelistalle. Jäähyväiset rock'n'rollille ; Kotiinkuljetuksesta perimme rahulia 2,99€ pienemmistä lähetyksistä (lähinnä cd:t) ja isoimmista vermeistä eli vinyyleistä, huppareista yms 5,99€.

  3.  · Euroopassa koronakäyrä nousee tällä hetkellä jyrkimmin koko maailmassa – Katso tilanne maanosittain. Euroopan kasvaneet tartuntamäärät eivät näy vielä koronakuolemissa. Eri puolilla Eurooppaa on jouduttu kiristämään koronarajoituksia. Erityisen rajusti korona on levinnyt Tšekissä. Nainen asetti maskin kasvoilleen tiistaina Estimated Reading Time: 4 mins.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BING