Category: DEFAULT

Trifoiaș Cu Patru Foi - Ilie Muțiu - Fain Îi Jocu Ardelenesc (CDr, Album)


2008
Label: Consiliul Județean Cluj - none • Format: CDr Album • Country: Romania • Genre: Folk, World, & Country • Style: Folk
Trifoiaș Cu Patru Foi - Ilie Muțiu - Fain Îi Jocu Ardelenesc (CDr, Album)

 · Trifoiul cu patru foi, simbol al norocului. Întâlnit pe medalioane, broșe, cercei și mărțișoare, trifoiul cu patru foi este un simbol aproape universal al norocului. După unii, cele patru frunze reprezintă speranța, credința, dragostea și norocul, iar după alții semnifică faima, averea, iubirea și sănătatea. Se pare că șansa.

Imagini gratuite de Trifoi Cu Patru Foi. Klee Trifoi Cu Patru Foi. Trifoi Cu Patru Foi. Blocnotes Carte Piele. 94 Klee De Trifoi.

Plansa de colorat foaie de lucru cu patru foi de trifoi este disponibilă gratuit pentru imprimare și / sau descărcare. Puteți folosi aceste planse de colorat gratuite pentru copiii dvs. ca materiale educaționale. În acest fel, prin imprimarea sau descărcarea plansei de colorat foaie de lucru cu patru foi de trifoi, copilul dvs. poate începe să o coloreze.7/10(3).

 · Trifoiul cu patru foi Se spune că persoana care găseşte o frunză de trifoi cu patru foi va avea parte numai de noroc tot anul. Fiecare frunză pe care o are trifoiul cu patru foi reprezintă un tip distinct de noroc: faimă, bogăţie, dragoste şi sănătat. Se spune că, dacă ţii trifoiul cu patru foi într-un loc sigur, niciun rău nu Estimated Reading Time: 4 mins.

 · Trifoi cu patru foi (autor, Oana Țînțaș) 16 mai Adaugă comentariu. Vizualizări. Printeaza. prof. Oana Țînțaș. Câteodată și obsesiile sunt bune la ceva. A mea e cea a Timpului eliadesc, a „camerei Sambo”, în care totul e suspendat, în care-ți afli starea paradisiacă. Cred că mereu am încercat să suprim timpul.


Puer Natus Est Nobis The Merseybeats - Dont Turn Around (Vinyl) Flamingo - Various - Modern Sounds from Sweden (Vinyl, LP)

1 thoughts on “Trifoiaș Cu Patru Foi - Ilie Muțiu - Fain Îi Jocu Ardelenesc (CDr, Album)”

  1. Trifoiul cu patru foi este un accident genetic, o variaţie rar întîlnită a trifoiului cu trei foi. De altfel, chiar numele plantei precizează numărul obişnuit al frunzelor. Se spune că o astfel de mutaţie este posibilă în numai un caz la de exemplare. Tocmai pentru că este greu de găsit, trifoiul cu patru foi Estimated Reading Time: 6 mins.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BING